Onderhoudscontracten

icongoedkoop

 

Hebt u een wijzigingen nodig aan uw website? Dan heb ik volgende onderhoudscontracten voor u:

Bronze Contract

Image
€400*
  • 3 maand onderhoud

Silver Contract

Image
€600*
  • 7 maand onderhoud

Gold Contract

Image
€800*
  • 12 maand onderhoud

*Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen. Btw niet toepasselijk

Bij het maken van uw website krijgt u automatisch het 'Bronze'-onderhoudscontract. Wilt u toch liever een ander onderhoudscontract? Laat het dan weten.

Na het einde van een onderhoudscontract, bent u niet verplicht deze te vernieuwen. U kunt een onderhoudscontract aanvragen wanneer u dat maar wil.

 

Naast een gewone website, sta ik ook klaar voor het maken van een webshop, een forum of mogelijkheid tot online-facturatie. Vraag naar de prijzen!

Ook het drukken van visitekaartjes, posters, flyers, balpennen, shirts, petjes, ... zijn mogelijk. Vraag naar de prijzen!
Voor belettering van uw voertuig, autoreclame, bewegwijzering, billboards, buitenreclame, gevelreclame, raamfolies, reclamezuilen, spandoeken en steigerdoeken verwijs ik u graag door naar b-letter.be.

Waarom zo goedkoop?

Daar zijn enkele simpele verklaringen voor:
 
Het is en blijft voor mij een hobby. Ik ben al jaren geïnteresseerd in het maken van websites. Ik wil mijn kennis ook ter beschikking stellen voor anderen.
 
Ik steek geen uren werk in het schrijven van teksten. De kosten kunnen laag gehouden worden doordat u zelf uw teksten en foto's voor uw site aanlevert.
 
Ik heb geen extra kosten zoals voor bv. vervoer, telefoonkosten, huur van een kantoor en zo meer. Alles gebeurt via de computer.
 
Krijgt u hierdoor een minderwaardige site?
 
Neen helemaal niet. Integendeel, door mijn gedrevenheid en mijn passie wil ik het beste voor uw site en bouw ik graag extra's in uw site zonder daarvoor een meerprijs te vragen. Wat bij de meeste andere webdesigners niet standaard is.
 
Het scheelt in uw portemonnee, en ik kan mijn hobby uitoefenen en hou er een centje aan over. Allebei tevreden dus!