0
OPGELEVERDE WEBSITES

Gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke websites die resulteerden in meer verkoop.

0
TEVREDEN KLANTEN

And counting.... Bent u mijn volgende tevreden klant?

0
MUISKLIKKEN

De computermuis staat hier niet stil!

Meer over mij

Image

Even voorstellen: mijn naam is Dennis Vercauteren en woon in Veurne. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen, Arthur en Marthe.

Ik werk in hoofdberoep als opvoeder in Huize Rozenwingerd te Oostduinkerke, bij volwassenen met een mentale beperking. 

Ik heb een grote passie voor informatica. In mijn vrije tijd hou ik mij al sinds 1995 bezig met webdesign en alles wat daarbij komt kijken.  Doorheen de jaren heb ik heel wat kennis opgedaan over webdesign, soms via cursussen, maar meestal door zelf alles uit te proberen.

Ik heb jarenlange ervaring in het bouwen van website's. Eerst met simpele html, later legde ik me toe op phpbb en Joomla. Ook het creëren en bewerken van afbeeldingen, via Photoshop, heb ik me zelf aangeleerd.

Na jaren websites te hebben gemaakt voor mezelf, vond ik de tijd rijp om mijn kennis met anderen te delen. Daarom besloot ik in 2012 Best-Site op te richten. Via Best-Site kan ik nog meer van mijn hobby genieten. Telkens een nieuwe opdracht, telkens een nieuwe uitdaging!

In samenspraak met mijn klanten probeer ik hedendaagse, overzichtelijke en informatieve websites te bouwen. Verder kan u bij mij ook terecht voor het ontwerpen van advertenties, logo's, uitnodigingen en veel meer.

Ik werk van thuis uit en huur geen eigen bureauruimte. De realisatie van websites vindt plaats op basis van zogeheten open source (Joomla). Hierdoor zijn de kosten van de realisatie van een website in verhouding met veel andere aanbieders relatief laag.