icononderhoudWebsite onderhouden

Een website laten maken is één iets, het verder blijven onderhouden is een andere zaak. En dat is vaak de valkuil bij beginnende webmasters. De website is af, maar belandt in een vergeethoekje. Uw website bevat na verloop van tijd oude informatie, wat de bezoekers niet kunnen appreciëren.

Ik maak voor u een website die u zelf, via enkele klikken en zonder enige kennis van programmeertaal, zelf kan aanpassen. Om u daar bij te helpen bestaan er verschillende websites die dit voor u doen. Een website daarvoor die ik kan aanraden is joomlacommunity.nl

U hebt geen tijd of zin om je verder te verdiepen in je website. Je concentreert je liever op jouw zaak? Hebt u liever dat ik voor u uw website verder blijf aanpassen? Dan heb ik voor u verschillende onderhoudscontracten uitgewerkt. Bijvoorbeeld via het Bronze-onderhoudscontract pas ik uw website voor 3 maanden aan. Hierbij zorg ik er dan ook voor dat het systeem waarop uw website draait (Joomla!) up to date blijft. Indien nodig kan ik uw website ook upgraden indien er een nieuwe versie zou beschikbaar zijn. Zo kan u ook verder doen met dat wat jij graag doet. 

Wilt u een onderhoudscontract voor 7 maanden of liever voor een heel jaar? Dat kan ook. Bekijk onze verschillende onderhoudscontracten.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een onderhoudscontract?