QR-Code

Ik maak voor jouw een QR-code

Image

Wat zijn QR-codes?

QR-(Quick Response)-codes zijn tweedimensionale barcodes. Deze codes kunnen verschillende vormen van informatie bevatten. Bij het scannen van deze 2D barcodes kan men informatie ontvangen zoals weblinks, vCards (virtuele naamkaartjes), e-mail en sms berichten, route maps enz. QR codes kunnen in postzegelformaat zijn maar ook zo groot als een gebouw. Grotere of meer gedetailleerde QR codes kunnen uiteraard meer informatie bevatten.

Waarom QR-codes?

Zoals hierboven beschreven, kan je QR-codes naar verschillende informatie-bronnen verwijzen. Het meest gekende is een verwijzing naar een website of bij het gebruik van pay-coniq bancontact app. Maar je kan het ook gebruiken om je klanten bijvoorbeeld te verwijzen naar een je menukaart of een folder voor take-away! Heel handig en het kan je veel drukwerk besparen.

Ik maak voor jouw een qr-code.

En dat helemaal GRATIS. 

Jij hoeft enkel aan te geven naar waar deze qr-code moet verwijzen. Dit kan veel verschillende soorten bronnen zijn: Een website, een onderdeel van een website, een online pdf-document, een online afbeelding, een menukaart, een folder, een eenvoudige tekst, een telefoonnummer, een locatie op google maps, een facebook-pagina, inlog voor de free wifi, ... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ik maak de qr-code volgens jouw huisstijl. Ik kan de qr-code in elke gewenste kleur maken, ook kleurovergangen (max. 2 kleuren) zijn mogelijk. Om het te vervolledigen en volledig professioneel te maken kan ik ook zorgen dat het logo van uw onderneming in het midden wordt weergegeven.

De QR-code wordt standaard voorzien van een witte achtergrond. Wilt u graag een andere kleur als achtergrond? Ook dat kan!

Ik bezorg u de afbeelding in hoge kwaliteit (2000 op 2000 pixels).

Om alles gratis te houden, neem ik ook mijn website op in deze code.

Kan ik deze qr-code overal en altijd gebruiken?

Deze qr-code is overal en altijd te gebruiken en dit zonder enige beperking. Plaats het in uw zaak, aan de voordeur, op uw affiche, op uw menukaart, in uw website ... waar uw maar wil!

Voorbeelden van QR-codes

Geïnteresseerd?

Aarzel niet om contact op te nemen en jouw QR-code aan te vragen!

Please fill the required field.
Please fill the required field.

Partners

Image
Image

Contactgegevens

favicon

Best-Site.be

Dennis Vercauteren
Vlasbekjesstraat 6
8630 Veurne
0474/55.77.94

BTW 0744.737.294 
Afspraak maken


info@best-site.be

Vind me

iconwhatsappiconlinkedIn