U wilt een unieke website? Een website waar u heel gemakkelijk en overal kan aan werken? U wil alles wat u van uw website verwacht? Dan bent u bij mij op het goede adres.

Ik bouw samen met u een website die volledig voldoet aan uw wensen. Samen zoeken we naar een uiterlijk dat het best bij uw bedrijf of activiteit past.

Wij kunnen de kosten laag houden door te werken met bestaande templates en deze aan te passen naar uw huisstijl. Uw logo wordt opgenomen in de site, daarnaast kan u ook de  kleuren en indeling kiezen die voor u het meest wenselijk zijn.

Doordat u ook zelf uw teksten en foto's aanlevert, kunt u rekenen op een geslaagd eindproduct. Achteraf is het ook heel makkelijk om uw teksten aan te passen of te updaten. U hebt hiervoor geen kennis nodig van ingewikkelde programmeertaal zoals html of php. Een beetje kennis van bijvoorbeeld Microsoft Word volstaat.

Dit alles kan al voor een heel lage prijs. Jaarlijks betaalt u enkel nog de kosten voor uw domeinnaam en de hosting. Bekijk hier al onze prijzen.

Na oplevering van uw site blijf ik bereid om u te helpen bij het verder updaten en aanpassen van uw site. Wij hebben een uitgebreide FAQ waar u zeker het antwoord op uw vraag kan terugvinden. Verdere ondersteuning via het forum of mail behoort natuurlijk ook tot mogelijkheden. 

Hebt u toch liever dat ik uw website blijf aanpassen? Ook dat kan! Daarvoor heb ik enkele onderhoudscontracten voor u.

Wat kan ik voor u doen? Dat vindt u hier allemaal:

 

 

 


 gridresponsive

 

 

Responsive webdesign

 

Responsive webdesign? Wat is dat nu? Een responsive website past zich aan naar het scherm waarop de bezoeker uw website bekijkt. Dit kan een gewone computer zijn, maar ook een tablet of smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Bij een responsive website is geen ingewikkelde apparaatdetectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

 

Waarom responsive webdesign?

Wist u dat tegenwoordig de helft van de websites worden bezocht via mobiele apparaten. Gelukkig kiezen de meeste mensen er dan ook voor om hun website aan te passen aan de huidige tendensen. 

Een eerste kennismaking met uw bedrijf gebeurt meestal via internet. De eerste indruk van uw bedrijf is dan ook van groot belang. Met een website, aangepast aan het gebruikte toestel, zal uw bezoeker langer op uw website blijven en mogelijks ook vlugger tot actie overgaan.

 

Ben je mobielvriendelijk?

Via Google kan je controleren of jouw website responsive is. Dit testen kan hier.  Heb je geen mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone, dan kan je ook via verschillende websites kijken hoe jouw website er uit ziet op een dergelijk apparaat. Een goede website daarvoor is Viewport Emulator.

 

Jouw website ook reponsive?

Daar kan ik heel kort in zijn: ja! Eigenlijk zou dit geen overweging meer mogen zijn, eerder een plicht! Ik zorg dan er ook voor dat jouw website op alle mobiele apparaten uitstekend te bezoeken is.

 

Voorbeelden

Wil je enkele voorbeelden van responsive websites? Bekijk dan bijvoorbeeld deze site ook eens op verschillende apparaten zoals een computer, tablet of smartphone en ontdek de verschillen en het gebruikersgemak op alle verschillende toestellen.

Ook al mijn eerder ontwikkelde websites zijn responsive. U kun deze bekijken op onze portfolio pagina.

 


 

gridhomestyle

 

 

Uw website aangepast aan de bestaande huisstijl

 

Hebt u al een logo voor bedrijf of vereniging? Of hebt u al eerder visitekaartjes, spandoeken of gevelreclame laten maken? Misschien staat er ook al reclame op uw (werf)voertuigen? U gebruikt graag terugkomende kleuren of afbeeldingen?  Dan hebt al een bepaalde stijl ontwikkeld voor uw bedrijf, uw huisstijl. En deze stijl wilt u natuurlijk graag terug zien in uw website.

Wij werken graag verder op uw bestaande huisstijl en zorgen er ook voor dat uw website herkenbaar blijft bij uw klanten. Uw logo moet natuurlijk prominent aanwezig zijn op uw website. Ook de gebruikte kleuren in het logo, of eerder gemaakte reclame-doeleinden worden toegepast in de vormgeving van uw website.

Hebt u nog geen huisstijl ontwikkeld, dan kunnen we samen kijken welke kleuren, afbeeldingen en vormen u graag wil terugzien in uw website. Ik sta open voor al uw suggesties.

U kan bij mij ook terecht voor het maken of aanpassen van een logo voor uw bedrijf. Daarnaast ontwerp ik ook voor u visitekaartjes, affiches en andere afbeeldingen als reclamedoeleinden. Bekijk daarvoor onze verschillende formules.

Wil u ook belettering op uw wagen? Of wil u bewegwijzering, billboards, buitenreclame, gevelreclame, raamfolies, reclamezuilen, spandoeken of steigerdoeken. Dan verwijs ik graag door naar onze partner B-Letter!

 


 

gridgoogle

 

 

Uw website moet gevonden worden = zoekoptimalisatie of SEO!

 

Uw site maken is 1 ding. Het moet daarnaast ook nog gevonden en bezocht worden. 

Ik zorg ervoor dat uw site wordt geïndexeerd in de meest bekende zoekmachine's: Google, Bing, Yahoo, ...

Ik zorg er ook voor dat uw site kan gevonden worden door deze zoekmachine's. Door een sitemap aan te maken krijgen de zoekrobots, die uw pagina doorzoeken, vlug een overzicht van uw site. Door de juiste metadata te gebruiken, zal uw site hoger scoren in de zoekresultaten.

Uw site krijgt ook zoekmachine-vriendelijke urls. Geen '/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=85' maar simpelweg de titel van uw pagina in het website-adres. Ook dit zorgt ervoor dat uw site gemakkelijker wordt gevonden.

Daarnaast kan u ook gericht gaan adverteren. Voor een kleine meerprijs wil ik bij Google een advertentie maken voor uw site.

Sociale media (zoals facebook) zijn tegenwoordig ook heel belangrijk geworden in het vinden van uw website. Ik maak voor u, indien gewenst, een facebook-pagina aan en link uw website met uw pagina. Via de facebook-pagina kunt u gericht reclame maken. Hebt u al een facebook-pagina? Dan koppelen we uw website aan deze pagina.

 


 

gridwebsiteaanpassen

 

Uw website is gemakkelijk zelf aan te passen

 

Een website laten maken is één iets, het verder blijven onderhouden is een andere zaak. En dat is vaak de valkuil bij beginnende webmasters. De website is af, maar belandt in een vergeethoekje. Uw website bevat na verloop van tijd oude informatie, wat de bezoekers niet kunnen appreciëren.

Ik maak voor u een website die u zelf, via enkele klikken en zonder enige kennis van programmeertaal, zelf kan aanpassen. Om u daar bij te helpen heb ik ook een volledige handleiding gemaakt die klaar en duidelijk tracht uit te leggen wat u met website kan doen. Deze handleiding kan u hier vinden: Aanpassen van mijn website.

Hebt u liever dat ik voor u uw website verder blijf aanpassen, dan heb ik voor u verschillende onderhoudscontracten uitgewerkt. Bijvoorbeeld via het Bronze-onderhoudscontract  (€200) pas ik uw website voor 3 maanden aan. Hierbij zorg ik er dan ook voor dat het systeem waarop uw website draait (Joomla) up to date blijft. Indien nodig kan ik uw website ook upgraden indien er een nieuwe versie zou beschikbaar zijn. Zo kan u ook verder doen met dat wat jij graag doet. 

Wilt u een onderhoudscontract voor 7 maanden of liever voor een heel jaar? Dat kan ook. Bekijk onze verschillende onderhoudscontracten

 


 

 

Domeinnaam registreren

 

Bij uw website hoort vanzelfsprekend ook een domeinnaam. Een domeinnaam is net zoals een adres: zoals elk huis zijn adres heeft, heeft ook elke website een domeinnaam. Dit zorgt er voor dat uw website gemakkelijker kan gevonden worden.

U kunt zelf uw domeinnaam kiezen. Wij registreren deze en zorgen dat deze wordt gekoppeld aan uw website. 

Enkele tips voor het kiezen van een domeinnaam:

Brainstorm aan de hand van keywords
Zoek naar synoniemen
Vraag je vrienden, familie, etc.
Kort en krachtig
Eenvoudig te onthouden
Gemakkelijk te typen
Geen ingewikkeld taalgebruik
Kies de juiste extensie (.be, .com, .net, .eu,  etc.)
Vermijd verkeerde associaties
Let op de uitspraak en de schrijfwijze
Vermijd het gebruik van leestekens of cijfers

Ga voor een korte domeinaam. Dit heeft als voordeel dat je webadres beter wordt onthouden door je bezoekers,  en je minder kans hebt dat bezoekers het verkeerd gaan spellen.

Vanuit je domeinnaam weten je potentiële bezoekers wat je aanbiedt. Zorg er dus ook voor dat er een trefwoord in je domeinnaam te vinden is. Heb je bijvoorbeeld een bakkerij, overweeg dan om het woord 'bakkerij' in je domeinnaam op te nemen.

Kies ook een goede extensie. Gouden regel hierbij: richt je je voornamelijk tot het Belgische publiek, kies dan voor een .be extensie, wil je eerder internationaal gaan, kies dan voor .com-extensie.

Kosten voor uw domeinnaam en de webhosting, verwijs ik u door naar de pagina van Antagonist: https://www.antagonist.nl/webhosting-vergelijken/

De registratie van uw domeinnaam gebeurt via Antagonist. Bestel je een domeinnaam bij mij, dan zorg ik voor de nodige acties. U krijgt van mij een uitnodiging tot betaling met daarbij een proforma-factuur. Na betaling krijgt u de definitieve factuur en kan ik beginnen met het maken van uw site.

Uw Domeinnaam wordt jaarlijks automatisch verlengd en u krijgt van mij jaarlijks een mailtje met een uitnodiging om uw verlenging te betalen. 

Controleer hier of uw domeinnaam nog beschikbaar is!

 


 

gridmail

 

Een professioneel mailadres, gedaan met @hotmail.com, @gmail.com of @telenet.be

 

Hebt u een domeinnaam gekozen, dan is het ook mooi dat uw klanten kunnen mailen naar hetzelfde mailadres.

Want nu zeg nu zelf, het toont toch veel professioneler als men kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.' dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'? Een mailadres gekoppeld aan het domein van uw website bezorgt u onmiddellijk een professionelere look.

Ik kan u voor oneindig veel mailadressen aanmaken zoals:

- info @ mijnbedrijf.be
- webmaster @ mijnbedrijf.be
- admin @ mijnbedrijf.be
- jan @ mijnbedrijf.be
- els @ mijnbedrijf.be
- kurt @ mijnbedrijf.be

Deze mails kan u bekijken in een eenvoudig te bedienen lay-out. Indien gewenst, kan u deze mails ook lezen in een gekend mailprogramma zoals Microsoft Outlook.

Of een nieuw mail-adres aanmaken en deze mails automatisch doorsturen naar uw bestaand mail-adres? Ook dat kan!

 


 

Webhosting

 

Om het u gemakkelijk te maken, zorg ik naast het registreren van uw domeinnaam, ook voor de hosting van uw site. Uw site wordt gehost op betrouwbare en snelle servers in Nederland. Het hosten van uw site gebeurt via Antagonist.

Via de webhosting van Antagonist kan u rekenen op 100 gigabyte opslagruimte (ruim voldoende voor een normale website), onbeperkt dataverkeer (voldoende om de gegevens van uw site te versturen naar de bezoeker) en een onbeperkt aantal email-adressen. Ik maak voor u al een email-adres aan: info@-uwsite.be-

 

 


 

gridbackup

 

Goede back-up is het halve werk

 

Het regelmatig maken van een back-up is een essentieel onderdeel van een goed onderhoudsplan voor je website. Uw website gemaakt door Best-Site bestaat uit bestanden en een database die op je hostingomgeving staan. Voor een goede back-up is het dus noodzakelijk dat de bestanden van de website én de database worden veiliggesteld.

De webhosting waarvan Best-Site gebruik maakt om u website op te plaatsen, maakt over de laatste 24 uur, iedere 4 uur een volledige backup van je website.

En alsof dat nog niet genoeg is zorg ik er ook voor dat uw website elke week een volledige backup krijgt van je bestanden en database. Dit gebeurt automatisch via het Akeeba-backup programma ingebouwd in jouw website.

Wordt je website dus gehackt, zijn er gegevens verloren gegaan, dan mag je op je beide oren slapen, er is altijd wel ergens een backup van je website terug te vinden.

 


gridantihacking

 

Met een goede beveiliging ben je altijd op je gemak. Zeg neen tegen hackers!

 

Het is een bekend feit: Terwijl jij lekker aan het feesten, zwemmen of luieren bent, zal iemand ergens anders op hetzelfde moment je site willen hacken. Niet prettig, maar wel de waarheid. De slechte mensen op de wereld slapen nooit, zegt men. 

Eerst enkele feiten: Joomla!, de software waar ik uw site mee maak, is al een heel erg veilig en stabiel systeem. Zelfs als er geen extra extensies zijn geïnstalleerd voor beveiliging, zorgt deze versie er al heel goed voor dat de site veilig is. Het zwakke punt bij elk website is de persoon die met te weinig kennis de site beheert. Je kunt de allermooiste auto van de buurt hebben, maar als je de deur niet afsluit, moet je niet vreemd opkijken als er een keer iemand met die auto vandoor gaat.
Over het algemeen proberen hackers op je site binnen te komen met behulp van brute kracht en slimme technieken. Daarom is het belangrijk om ze een stap voor te zijn, door voorzorgsmaatregelen te treffen om zo het risico op een hack van jouw website tot een minimum te beperken. 

En met Best-Site zijn we deze kwaadaardige mensen op aarde een stapje voor. Uw website wordt op de best mogelijke manieren beveiligd zodat hackers geen kans krijgen.
Wilt u er zeker van zijn dat uw website altijd up to date is? Kies dan voor onze gold-onderhoudscontract. Ik zorg er dan voor dat uw website altijd en overal de laatste update heeft meegekregen. Zo kan u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren, of zonder zorgen op vakantie vertrekken!

 

Onze partner

Waar kan u me vinden?

Afdrukken
icon
© 2017 Best-Site.be. De beste oplossing voor uw website.

zoeken

ONZE PARTNER

bletterbanner

B-Letter zorgt voor autoreclame, bewegwijzering, billboards, buitenreclame, gevelreclame, raamfolies, reclamezuilen, spandoeken en steigerdoeken.

We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Lees meer in onze cookie statement.